OTKAZANO – Završna konferencija projekta CPD4GB

OTKAZANO – Završna konferencija projekta CPD4GB

Ovaj događaj smo bili primorani otkazati uslijed izvanredne situacije s korona virusom.
Hvala na razumijevanju unaprijed.

 

 

 

 

 

Poštovani/a,

pozivamo Vas da se  pridružite završnoj konferenciji projekta Razvoj profesionalnih kompetencija, UP.04.2.1.02.0127, koja će se održati 18.3.2020. godine u HIS-u, Berislavićeva 6, Zagreb s početkom u 14 sati.

Cilj konferencije je okupljanje sudionika na projektu i predstavnika ciljanih skupina na prezentaciji projekta.

Pogledajte PROGRAM i potvrdite Vaš dolazak putem ONLINE PRIJAVNICE.

UKRATKO O PROJEKTU: cpd4gb.com.hr

Projekt „Razvoj profesionalnih kompetencija za zelenu gradnju“, UP.04.2.1.02.0127, financiran je iz sredstava Europskog socijalnog fonda za financijsko razdoblje 2014.-2020. Projekt sadrži dvije komponente inovativnosti, novi pristup učenju i podučavanju, kroz društveno korisno učenje i uključivanje novih sadržaja učenja o zelenoj gradnji u visokoškolske obrazovne programe čime se želi odgovoriti na izazove održivosti i zaštite okoliša na području gradnje

Glavni cilj projekta je osposobiti studente/mlade stručnjake za rad na području zelene gradnje, uspostaviti održiv program društveno korisnog učenja, te osnažiti stručne i analitičke kapacitete udruga-partnera.

Cilj projekta je povezivanje organizacija civilnog društva (stručnih udruga) s fakultetima Sveučilišta u Zagrebu.

Korisnik projekta je Hrvatski inženjerski savez (HIS), a partneri su udruge Hrvatski savjet za zelenu gradnju (HSZG), Hrvatski savez građevinskih inženjera (HSGI) i sastavnice Sveučilište u Zagrebu; Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Šumarski fakultet) i Agronomski fakultet. Na projektu sudjelovalo je 40 studenata diplomskih studija i volonteri  koji su zajedno s nastavnicima i zaposlenicima udruga obavljali mentorstvo nad radom studenata.

Projekt je podržalo Sveučilište u Zagrebu i Akademija tehničkih znanosti Hrvatske, a pisma podrške projektu dali su i gradovi Ivanić Grad, Karlovac, Pazin, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Zagreb, Rijeka i Jastrebarsko, od kojih su kroz svoje programe i projekte izravno sudjelovali, gradovi Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica,   Jastrebarsko i  Karlovac.

O projektu govore i dobivene nagrade. Do sada, projekt je dobio nagradu za projekt u cjelini, i tri za studentske projekte. Nadamo se i novim, jer su izvršene prijave na  razna natjecanja. Želimo im svima uspjeh.

O studentskim projektima govorit će studenti .